VÅRA RULLGARDINER

SCREENRULLGARDINER

Sandatex_Rullgardin1-224x300

Screenrullgardiner för Inglasning

Zentos screenrullgardin måttanpassas till er balkong för att allt ska bli perfekt. Denna sceenrullgardin tar bort ljus och värme på ett bra sätt samtidigt som du kan se ut, men svårare att se in på balkongen.

 

Väv och detaljer är anpassad för att sitta i denna påfrestande miljö med allt från kyla till stark sol. Väven är lätt att torka ren med trasa och milt rengöringsmedel. Väven finns i flertal kulörer.

 

Vi tillverkar och monterar tusentals av denna modell både till enskilda balkonger eller till bostadsrättsföreningar som har inglasningar. Kontakta oss för att få ett kostadsförslag.

SCREENRULLGARDINER TILL INNEMILJÖ

Sandatex_Rullgardin5-274x300

Zentos Screenrullgardiner

Zentos Screenrullgardin för innomhusmiljö måttanpassas för att passa perfekt till dina fönster. Det finns många olika väver att välja på. Manuellt reglerbar eller motorstyrd med fjärrkontroll.

 

Beställ för att montera själv eller låt oss mäta och montera.

RULLGARDINER/

MÖRKLÄGGNING

images-3

Zentos Mörkläggning

Rullgardiner är ett klassisk och dekorativt solskydd med ändlösa möjligheter. Vävarna finns i ett stort antal färger och funktioner, från transparenta till helt mörkläggande.

 

Alla våra rullgardiner har högsta kvalité och måttillverkas efter dina fönster. Hos oss väljer du bland 100 olika väver.

MOTOR/AUTOMATIKER

images-4

Zentos Motor/Automatiker

Alla våra rullgardinstyper kan motoriseras, styr via enkel eller en flerkanals fjärrkontroll.