VÅRA MARKISER

FÖNSTERMARKISER

Zento/Lunex Optima Fönstermarkiser

Att man bäst stoppar solvärmen på utsidan är ett känt faktum.

 

Köp markis av oss, lokalt tillverkad i Sundsvall, vi levererar i hela Norrland. Med stilrena Zento/Lunex Optima fönstermarkiser skapar du ett behagligt inomhusklimat och skyddar samtidigt interiören från blekande och bländande solljus. Dessutom förhöjer du utseendet på ditt hem och visar din personliga stil.

 

Vi tillverkar våra markiser själva i Sundsvall efter dom mått som du behöver.

 

Våra markiser är utrustade med sandatex grövsta markisväver som finns i 100 tals färger. Vävkarta finns att låna i vår butik, ring och boka en vävkarta på 060-124317.

 

Fördelar med vår fönstermarkis.

 • Måttanpassad
 • Kraftig kassettlåda som skyddar duken.
 • Aluminium i både dukrör och front.
 • Grövsta markisväven på marknaden, högsta klassningen mot både röta och solblekning.
 • Fallarmar med rostfria vajrar för kraftigaste dukspänning.
 • Tillval stormfallarmar.
 • Manuellt med invändigt uppdrag eller motorstyrda med fjärrkontroll, sol och vindautomatik.
 • Garanti.
 • Montering av oss med rotavdrag eller montera själv, du väljer.

 

Fler Fönstermarkiser

TERRASSMARKISER

Zento/Lunex Finness Terrasmarkiser

Vår storsäljare där fallvinkeln enkelt justeras för hand. Kraftiga fjädrar, dubbla wirar ingår som standard. Monteras i tak eller vägg.

 

I vår markis är alla detaljer lackade i ljusgrå kulör för att hålla sig snygg i många år. Vi tillverkar våra markiser i Sundsvall i dom mått som passa dig. Alla våra markiser levereras med sandatex grövsta markisväv.

 

Grundutförandet kan kompletteras med flera tillbehör efter behov:

 • Terrasstak, ett skyddstak i lackat aluminium med gavlar
 • Vindsäkringsstag, en extra säkerhet när det blåser. Sitter uppfällda i frontprofilen
 • Sunset front, en extra ”gardin” inkapslad i frontprofilen
 • Motor och automatik
 • Terrassvärmare
 • Ledbelysning
 • Fjärrkontroll

 

Fler Terrassmarkiser

KORGMARKISER

korgr200

Idealiskt för Svängda Fönsterfoder

Korgmarkiser ett effektivt solskydd för fönsterpartier på industriers offentliga byggnader, affärer, villor, restauranger, kontor samt hotell och liknande.

 

Tillverkas i kraftigt utförande. Idealisk för svängda fönsterfoder. Kan med fördel styras med motor/fjärrkontroll/automatik.

 

Vi tillverkar alla korgmodeller i dom mått som passar dig, om du har en befintlig korgmarkis men vill ha ny väv så fixar vi även detta. Vi har även en egen bockningsmaskin som bockar profilerna i den form som dina fönster har.

 

Vi tillverkar till många solskyddsföretag runt om i Sverige. Alla korgmarkiser från oss levereras med sandatex grövsta markisväv av högsta klass.

RESTAURANGMARKISER

Vattentät. Ett Torrt Solskydd

Även om sommarregnet öser ned kan du låta dina gäster njuta av mat och dryck. Med vattentät markisväv från Sandatex får du en funktionell väv som håller 100% tätt, samtidigt som den är snygg och långlivad.

 

Zentos restaurangmarkiser är anpassade för uteserveringar med höga krav. Dessa markiser ska ej förväxlas med vanliga terrassmarkiser.

 

Vill man ha det perfekta solskyddet/regnskyddet ska man komplettera med motorer och fjärrkontroll så att olika sektioner kan styras var för sig. Vi måttillverkar så att det passar era önskemål. Vi sköter service och ev reparationer, eftersom att vi är tillverkare så har vi reservdelarna på lagerhyllan.

 

Dom flesta av restaurangerna som vi levererar till önskar även att vi både monterar och plockar ner uteserveringen när säsongen är slut. Leveranstiden för en uteservering kan variera, men du bör vara ute i minst två månader före önskad leverans. Ring oss för ett kostnadsfritt besök.

VÄVBYTEN/MARKISVÄV

Sandatex_vitahus_022

Ett Optimalt Solskydd.

Vi erbjuder väv/dukbyten till alla sorters markismodeller. Vi måttsyr så att duken passar optimalt till er markis. Ett stort urval av färger och mönster, låna en markiskarta av oss.

 

Möjlighet till rotavdrag finns på vävbyten.

 

För att se hur just ditt hus ser ut med markiser, ladda ner vår ny app Markisguiden. Finns nu på Appstore och Android Market. PC-versionen hittar du på www.markisguiden.se.

MOTOR/AUTOMATIK

Active-Sunprotection1

Produkter från Somfy/Becker

Vi motoriserar och automatiserar med produkter från Somfy och Becker, som idag är de ledande leverantörerna av kvalitetsprodukter inom detta område.

 

Alla våra produkter kan motoriseras, styr dom via fjärrkontroll eller med en sol/vind-automatik. Ditt solskydd sköter sig helt själva. För bästa lösningen för ert behov, kontakta experten hos oss, Tony Göransson.