Screenrullgardiner brf Sadeln

Montering av Zento screenrullgardiner till 104 st balkonger brf Sadeln

Till Bostadsföreningen Sadeln tillverkar vi och monterar vår egen Zentos screenrullgardin med en ljusgrå screenväv av mycket hög klass. Denna väv tål den tuffa miljö som det är på en balkong, väven kan enkelt rengöras med trasa och mildare rengöringsmedel. Dessutom enkel att reglera med Zentos sidodrag. Dom boende tappar inte heller utsikten efter som man ser ut igenom denna väv. Totalt omfattar detta projekt 104 st balkonger. Detta projekt är ett samarbete med Ryds Glas.

Har er bostadsförening funderingar på solskydd till balkonger – kontakta oss.

Den här webbplatsen använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen på vår hemsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du cookies.