VÅRA LAMELLGARDINER / PLISSÉGARDINER

LAMELLGARDINER/

LAMELLVÄV

Sandatex_Lamell1

Funktionellt solskydd och arkitekternas favorit.

En vertikalt hängande lamellgardin ger ett bra skydd mot både ljus och värme. Lamellgardiner passar utmärkt för stora glaspartier, uterum och som rumsavdelare. Du reglerar enkelt vinkel och öppning för rätt ljusinsläpp.

 

Alla våra lamellgardiner är av högsta kvalité och måttillverkas efter dina behov. Samtliga artiklar finns i 89 och 127 mm bredd. Besök oss för att se vårt stora utbud av färger och få förslag på vilken lösning som passar dina fönster bäst.

PLISSÉ/

HONEYCELLGARDINER

Sandatex_Plisse30-200x300

Praktiska sol- och insynsskydd, snygga inredningsdetaljer.

Plissé/Honeycellgardiner är effektiva solavskärmare och vackra insynsskydd. De består av en under och överlist med en veckad väv däremellan. Plissé/Honeycellgardinen regleras enkelt och steglöst samt tar nästan ingen plats alls i uppdraget läge. Vävarna finns i ett stort antal färger och funktioner, från transparenta till helt mörkläggande.

 

Alla våra plissé/honeycellgardiner har högsta kvalité och måttillverkas efter dina fönster. Hos oss kan du se hela vårt sortiment och de ändlösa möjligheterna att variera en plissé/honeycellgardin. Här kan du också göra din beställning.

MOTOR/AUTOMATIKER

Sandatex-lamell-farg-004

Zentos Motor/Automatiker

Våra Lamellgardiner kan motoriseras och enkelt styras med en fjärrkontroll.